Spectaculair panorama, hemels interieur

Gereserveerd, stijlvol, stemmig … vormen en materialen vloeien harmonieus over in elkaar. Een interieur perfect in balans, als subtiel canvas waar de omgeving een adembenemend verhaal vertelt. Hier blenden uitzonderlijke culinaire hoogstandjes met ingetogen architectonische flair. Elk detail zorgvuldig gekozen: vormen, texturen, ja zelfs de belichting van de gerechten … alles staat in functie van succulent savoureren. In Haut overvalt je een bijna sacrale rust. Alsof al je zintuigen scherper werken en je de wereld vanuit een ander perspectief bekijkt. En dat mag je ook letterlijk nemen. Want culinair tafelen op honderd meter hoogte doe je niet elke dag. Sluit even je ogen en verbeeld je dat je een lift instapt. Die brengt je naar de achtentwintigste verdieping. De deuren schuiven langzaam open, een mystieke duisternis verwelkomt je …

Verbinding met omgeving en natuur

Welkom in een biotoop van verfijning. Waar de magie van het onverwachte jouw culinaire ervaring kruidt. Je geniet als gewaardeerde gast van verwennerij op hoog niveau. Van een pure keuken die bouwt op een fundering van authentieke smaken. We exploreren en vieren de ziel van elk element, van elk ingrediënt. We verbinden met omgeving en natuur. Met de rijkheid van de zee die ons gastronomisch repertoire stuurt. Onze filosofie zegt O! Van ontdekken, ongeëvenaard, oprecht, onderdompelen en onvergetelijk. Van jouw verwachtingen overstijgen. Je reis begint hier. Waar het hoogste smaakgenot hand in hand gaat met onuitwisbare herinneringen. Ontsnap aan het ongewone en raak de hemel aan.

De zilte smaakgolven van de zee

Oostende, de belle-époque-badplaats van weleer met internationale allure. De koningin van de badsteden waar schrijvers en schilders schoon weer maakten. Waar Ensor en Arno nooit ver weg zijn … Vandaag kiemt er een multiculturele metropool. Symbool van een behoefte aan groei en ontwikkeling. Haut huist in Sky Tower One. Een baken van vooruitgang en moderniteit, een toren die staat als een trots en herkenbaar icoon. Een gebouw dat letterlijk grenzen verlegt en de identiteit van àlle Oostendenaars en hun gasten uitstraalt. In dit unieke kader nodigen we je uit om je te laten overspoelen door de zilte smaakgolven van de zee. Met een stormachtige inventiviteit die algenpoeder en gefrituurde garnaalkoppen naar de geschiedenisboeken blaast. In Haut keert het culinaire tij …