Dimitri Proost’s divine dining

Chef Dimitri Proost boetseert een vernieuwende kijk op gastronomie. Na een klassieke opleiding in ons land en diepgaande verkenning van de Japanse keuken, wijst zijn santokumes naar een nieuwe horizon. Een samensmelting van traditie en innovatie roept. Geïnspireerd door zijn liefde voor de zee omarmen zijn nieuwste creaties de essentie van smaak en eenvoud. Parallel hiermee valt de visie van Haut niet te vangen in een welomlijnd concept. Dimitri laat zich leiden door zijn diverse achtergrond, intuïtie en reiservaringen. Hij verkent de grenzen van creativiteit in zijn streven naar perfectie. Met de zee als continue metamorfose letterlijk voor ogen …

Voor Dimitri en zijn team draait alles rond ervaring. Feedback speelt een belangrijke rol in de vormgeving van de culinaire identiteit die Haut wenst uit te dragen. Onze signatuur onderschrijft streven naar gastronomische excellentie. Via creaties die smaken, texturen en aroma’s vrij en vrank in elkaar laten overvloeien. Met uiteraard ook volwaardige vegan en vegetarische verwennerijen.

Elk gerecht op de kaart wil een signature dish zijn. Een exquis en uitgebreid menu ontvouwt zich als uitgebreide totaalbeleving. Jij kiest wat er op tafel komt. En natuurlijk word je als wijnliefhebber verwend. Met meer dan tweehonderd namen durven we spreken van een kaart met flink wat body. Een rijp, gebalanceerd, karaktervol en elegant aanbod dat inspireert.